Pripreme za matematiku na maturi

Pripreme za matematiku na državnoj maturi i ove godine u POU Duga Resa!

U protekle dvije godine 46 maturanata dalo nam je povjerenje i zadaću pomoći im u pripremi ispita iz matematike na državnoj maturi. Ne uzimajući pritom zasluge njima i njihovim profesorima u osnovnim i srednjim školama, zadovoljstvo nam je što smo sudjelovali u uspješnom polaganju matematike baš svakog od 46 dosadašnjih polaznika.

Dvije godine pametniji i iskusniji započinjemo novi ciklus u kojem želimo biti još bolji. Kritike i pohvale dosadašnjih polaznika iskoristit ćemo za održavanje stopostotne prolaznosti, ali i bolji uspjeh svih polaznika, osobito onih koji će nastavak obrazovanja temeljiti na matematici.

Svake subote, počevši od 26. studenog u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa održavat će se pripreme za matematiku na državnoj maturi. Pripreme će voditi profesor matematike Roman Karem, vlasnik obrta za privatnu poduku i profesor u Humanističkoj gimnaziji u Zagrebu.

Maturanti biraju jedan od dva programa, ovisno o razini ispita koju će polagati:

  • PROGRAM A RAZINE: Predviđeno je 140 sati kojima će učenici steći potrebnu razinu znanja i iskustva za uspješno rješavanje ispita iz matematike na maturi i kvalitetno se pripremiti za visokoškolsku matematiku koja ih čeka u nastavku školovanja.

  • PROGRAM B RAZINE: Predviđeno je 80 sati. Obzirom da je prošle godine povećan opseg sadržaja koji se ispituje na B razini, nužno je bilo povećati broj planiranih sati sa 60 na 80.

Zašto pripreme u POU Duga Resa?

  1. KOLIČINA SATI – Iako se na tržištu uglavnom nude pripreme sa 60 ili 90 sati (A razina) odnosno 30 ili 45 sati (B razina), predviđeni plan koji uključuje temeljiti prolazak kroz cijelu srednjoškolsku matematiku i ponavljanje nije moguće odraditi u manje sati.

  2. GARANCIJA – Srednjoškolska matematika podijeljena je u 28 lekcija za A razinu odnosno 20 lekcija za B razinu. Nakon svake obrađene lekcije, voditelj će polaznicima podijeliti dokument koji sadrži APSOLUTNO sve zadatke iz te lekcije koji su se do sada pojavili na maturi. Na taj će način polaznici sami moći procijeniti u kojoj mjeri sadržaj obrađen na pripremama odgovara zahtjevima koje ispit mature stavlja pred učenike.

  3. ODUSTAJANJE – Ako polaznik nakon određenog perioda shvati da mu pripreme ne koriste ili ne bude zadovoljan uslugom (ne može pratiti ritam, ne razumije predavača, pripreme mu nisu potrebne i dr.), može u svakom trenutku odustati bez obveze daljnjeg plaćanja (nema ugovora). Iz tog razloga, predviđeno je plaćanje u 6 rata. Primjerice, ako je polaznik odustao nakon 2 mjeseca, platio je 2 rate – ostale 4 neće platiti.

Cijena

  • A RAZINA: 6 × 50 EUR = 300 EUR (6 × 376.73 kn = 2 260.38 kn)

  • B RAZINA: 6 × 40 EUR = 240 EUR (6 × 301.38 kn = 1 808.28 kn)

Sve zainteresirane pozivamo na besplatno prvo predavanje 26. studenog 2022. u 8:15 (B razina) i 10:30 (A razina). Molimo Vas da u tom slučaju e-poštom ili mobitelom najavite svoj dolazak.

U slučaju većeg broja prijavljenih, moguće je organizirati i jednu grupu koja bi bila održavana u tjednu.

Kontakt