Pripreme za matematiku na maturi

Pripreme za matematiku na državnoj maturi i ove godine u POU Duga Resa!

U protekle dvije godine 46 maturanata dalo nam je povjerenje i zadaću pomoći im u pripremi ispita iz matematike na državnoj maturi. Ne uzimajući pritom zasluge njima i njihovim profesorima u osnovnim i srednjim školama, zadovoljstvo nam je što smo sudjelovali u uspješnom polaganju matematike baš svakog od 46 dosadašnjih polaznika.

Dvije godine pametniji i iskusniji započinjemo novi ciklus u kojem želimo biti još bolji. Kritike i pohvale dosadašnjih polaznika iskoristit ćemo za održavanje stopostotne prolaznosti, ali i bolji uspjeh svih polaznika, osobito onih koji će nastavak obrazovanja temeljiti na matematici.

Svake subote, počevši od 26. studenog u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa održavat će se pripreme za matematiku na državnoj maturi. Pripreme će voditi profesor matematike Roman Karem, vlasnik obrta za privatnu poduku i profesor u Humanističkoj gimnaziji u Zagrebu.

Maturanti biraju jedan od dva programa, ovisno o razini ispita koju će polagati:

Zašto pripreme u POU Duga Resa?

Cijena

Sve zainteresirane pozivamo na besplatno prvo predavanje 26. studenog 2022. u 8:15 (B razina) i 10:30 (A razina). Molimo Vas da u tom slučaju e-poštom ili mobitelom najavite svoj dolazak.

U slučaju većeg broja prijavljenih, moguće je organizirati i jednu grupu koja bi bila održavana u tjednu.

Kontakt