Specijalist 3D tehnologija

Zanima te upotreba 3D tehnologije u industriji?

Nauči sve o 3D printanju i prenesi svoje ideje i računalne nacrte u prave, opipljive proizvode! Čekaju te vrhunska oprema i stručni predavači!

Trajanje programa: 126 nastavnih sati

Program uključuje

Opis programa

Program „Specijalist 3D tehnologija“ namijenjen je svima koji se bave razvojem proizvoda ili proizvodnjom u svim područjima tehnike (strojarstva, elektrotehnike i elektronike, robotike itd.), dizajna, arhitekture, umjetnosti, kao i drugim osobama u znanosti i obrazovanju, inovatorima, modelarima i ostalim zainteresiranim stručnjacima. Polaznici ovog programa dobit će jedinstvenu priliku upoznati se s tehnologijama koje će im pomoći u rješavanju modernih tehnoloških izazova. Edukaciju vodi tim iskusnih profesionalaca od kojih ćete naučiti sve potrebne vještine i upoznati se s vrhunskom opremom koja će vam omogućiti izradu 3D modela, skeniranje postojeće geometrije i ispis vlastite ideje.

Razvijanjem inovativnog edukativnog programa, polaznici imaju mogućnost stjecanja vještina poput osnova fotogrametrije, stjecanja znanja o svim potrebnim alatima i materijalima, o naprednim metodama 3D skeniranja, obradi digitaliziranih rezultata i 3D modeliranju u CAD alatima. Sva navedena znanja i vještine potrebna su i tražena na današnjem tržištu rada

Pregled nastavnih cjelina i tema

Opći modul (6 sati)

3D optičke mjerne metode za mjerenje oblika i dimenzija (40 sati)

Rad sa digitalnim 3D modelima (40 sati)

Tehnologije 3D printanja (40 sati)

Certifikat po završenom obrazovanju

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, a polaznik ostvaruje pravo na Uvjerenje o osposobljavanju i upis usavršenog zvanja u radnu knjižicu.

Svaki polaznik dobiva i dodatni certifikat AHK (Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore), priznati znak kvalitete i usklađenosti programa edukacije s visokim njemačkim standardima!

Cijena programa

1.526,31 EUR / 11.500,00 kn

Uvjeti plaćanja

mogućnost plaćanja na 10 rata

Imate pitanja? Javite nam se na info@inovadr.hr ili uciliste@ka.t-com.hr.

U medijima

Radio Mrežnica: InovaDR upisala prvu generaciju za specijaliste 3D tehnologija

Prva generacija polaznika će putem 3D Akademije učiti od iskusnih profesionalaca.

6.2.2023.