Izložbe u Demokratskom rasadniku

Izložba podvodnih fotografija "Plavo i Zeleno"

Pozivamo Vas na prvu izložbu podvodnog fotografa Karla Maćaša!

Karlo je odrastao u Dugoj Resi gdje je i završio osnovnu i srednju školu nakon čega se seli u Zagreb na fakultet. Nakon završenog fakulteta počinje graditi karijeru u poslovnom životu.

Ronjenjem se počinje baviti 2009. godine, a podvodnom fotografijom 2014. godine. Brzo napreduje i dolazi do mnoštva nagrada od kojih je posljednja sa Europskog prvenstva u podvodnoj fotografiji u Portugalu, koje se održalo na otoku Madeira u listopadu 2022. godine, gdje Karlo i asistentica i podvodni model Lucija Perković osvajaju zlato u kategoriji "Ambijent s modelom".

Izložba se zove "Plavo i Zeleno" i podijeljena je na morske fotografije i fotografije iz slatkih voda. Morske fotografije su napravljene na raznim lokacijama od Jadrana, Tajlandskog zaljeva, Kajmanskog otočja, Egipta i Atlantskog oceana u blizini otoka Madeire. Dok su slatkovodne lokalne, iz Mrežnice i jezera Ponikve blizu Bakra.

Otvorenje izložbe je 26.4.2023. u 19:00 sati u Dugoj Resi, u predvorju kina, Demokratski Rasadnik, Trg Sv. Jurja 3.

Izložba se održava uz potporu Grada Duge Rese, Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa, Turističke zajednice područja Četiri rijeke i KPA Vodomar.

Pozivamo Vas da dođete pogledati izložbu i uživati u fotografijama!

Izložba slika Snježane Sedlarić

Pozivamo vas na izložbu slika koja će se održati u Demokratskom rasadniku Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa u četvrtak 1. prosinca u 18 sati.

Otvorenje izložbe radova Snježane Sedlarić rođene Hrbolić 1973. godine u Karlovcu. Živjela je u Donjem Mrzlom Polju do 2009. godine, kada se seli u Pisarovinu. Osnovnu školu pohađala je u Dugoj Resi kada je i zavoljela slikarstvo gdje ju je profesor Miroslav Šantek uvijek poticao na stvaralaštvo i kreativnost.

Snježana će predstaviti 20 novih slika koje još niste imali priliku vidjeli, u tehnici akril na platnu, a prikazuju motive Mrežnice, Dobre, Kupe, livada i šuma.

Povedite svoje prijatelje, kumove, djecu, rodbinu.

Svi ste pozvani... i dobro došli!