Suvremeni ples

Plesna produkcija POU DR 2017

dance 2017 486

Približava nam se završetak plesno-školske godine pa tako i Pučko otvoreno učilište Duga Resa predstavlja svoju završnu plesnu produkciju. Riječ je o 4. po redu plesnoj produkciji Učilišta koja će se održati danas u 19 sati u kinodvorani Učilišta. Uz plesne izvedbe 65-ero djece koja pohađaju plesne radionice Učilišta, gostovat će i plesne sekcije OŠ Ivan Goran Kovačić, OŠ Vladimir Nazor te udruga za ples i rekreaciju Riverdance iz Karlovca.
U suradnji s foto studijem "Studio Foto-M" u Demokratskom rasadniku bit će postavljena izložba plesnih fotografija nastalih proteklih godina.
Kroz objektiv i oko fotografkinje Katarine Flanjak na svakoj fotografiji zabilježeni su pokreti, kostimi i radost plesa. Zahvaljujemo joj se na dosadašnjoj podršci!:-)
Pozivamo Vas da s nama obilježite 4. plesnu produkciju i 10 godina djelovanja plesnih radionica POU DR!
Cijena ulaznice: 10 kn
Veselimo se Vašem dolasku!

Plesne radionice Pučkog otvorenog učilišta

Plesne radionice u sklopu Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa okupljaju djecu predškolskog i školskog uzrasta. Trenutno okupljaju četiri skupine. Godišnje na radionicama sudjeluje 70-tak članova. Od plesnih stilova njeguju jazz dance, show dance, contemporary i osnove baletne tehnike. Organiziraju vlastite plesne produkcije, sudjeluju na raznim plesnim susretima i manifestacijama, odazivaju se na humanitarne akcije te surađuju s Udrugom za ples i rekreaciju Riverdance Karlovac. Raznim edukacijama i seminarima nastoje odgojiti vrhunske plesače, te jednoga dana i plesne pedagoge/koreografe koji će nastaviti dosadašnji rad plesnih radionica POU Duga Resa te kroz ples predati svoje znanje budućim naraštajima.

  • UPISI U TIJEKU
  • UPISI U TIJEKU