Komedija Vinka Brešana "Koja je ovo država" u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

U petak, 04.01.2019. g. u 20 sati u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa održat će se projekcija nove komedije Vinka Brešana “Koja je ovo država”.

 KojaJeOvoDrzava 482

Komedija apsurda u kojoj možete vidjeti sve ono što ne želite vidjeti o Hrvatskoj - Film koji najbolje opisuje stanje u državi može biti samo jednog žanra – uz novu komediju apsurda Vinka Brešana zaboravit ćete sve što znate o Hrvatskoj jer stvarnost je puno gora i smješnija. Nemojte ni sanjati što će se dogoditi kad se u filmu pojave ministar, predsjednik, upravitelj zatvora, general koji halucinira, hrpa vojnika u vodi i umirovljenika na zemlji. 

Zašto se ministar dobrovoljno zatvorio u ćeliju i sve što ste se bojali saznati o Hrvatskoj otkrit ćete u ovom filmu na najsmješniji način.

Redatelj: Vinko Brešan

Uloge: Krešimir Mikić, Nikša Butijer, Lazar Ristovski, Daniel Olbrychski, Iva Mihalić, Dražen Kühn, Mate Gulin, Goran Navojec, Alma Prica, Goran Bogdan, Sebastian Cavazza, Goran Grgić, Vedran Mlikota, Zdenko Jelčić, Slobodan Milovanović, Ksenija Marinković, Luka Dragić, Milan Pleština

Trajanje filma: 118 minuta

Cijena ulaznice: 20 kn

Ulaznice će biti u prodaji na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa.

Facebook Image