Projekcija animiranog filma "Ringe ringe raja" u POU Duga Resa

U subotu, 01.12. u 17:00 h u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa održat će se projekcija animiranog filma „Ringe ringe raja!”
ringe ringe raja 484

Od autora i producenata animiranih uspješnica Shrek 2, Kung Fu Panda, Mačak u Čizmama, Princ od Egipta, Priča o Igračkama 3, Rio, Ledeno Doba 4: Zemlja se Trese i drugih, u kina je stigao novi hit – Ringe ringe raja! Jedno slučajno, pernato prijateljstvo naučit će nas tome kako obitelj čine oni koji svojim djelima pokažu da im je stalo do nas, iako možda nismo potekli iz istog jata.

Redatelj Christopher Jenkins upoznaje gledatelje s glavnim likom simpatičnog gusana po imenu Peng. On je umišljen, svojevoljni neženja, kojeg ne zanima tradicija njegove vrste, ni obiteljske vrijednosti, a djeca su mu toliko odbojna da čak odbija predvoditi jato mlađih naraštaja u skoroj selidbi na jug. Voli svoju slobodu i živi u trenutku, bez brige i pameti. Uvjeren da o svemu zna najbolje te da je u svemu bolji od drugih, vrijeme provodi odvajajući se od jata i izvodeći lude akrobacije u letu. Prilikom jedne takve vratolomije, Peng se zanese, doživljava nezgodu te pada u jato pačića. Pritom nehotice razdvaja novorođene Chao i Chi od ostalih njihove vrste.

Ozlijeđenog krila, zaglavio je na tlu i u toplije krajeve mora pješice. Kao da to nije bilo dovoljno, na taj put sada mora s patkama. On, gusan, s patkama! Štoviše, djecom patkama! Vidno nezadovoljan razvojem situacije, ni ne sluti da se upušta u avanturu života. Krilo mu je od pada već slomljeno, a uskoro bi moglo biti i srce. U svom buntovnom avanturističkom zanosu, Peng ulijeće na putovanje koje će mu potpuno promijeniti život. Uz pačiće koji u njemu vide očinsku figuru, gusan po prvi put doživljava istinsku, bezuvjetnu ljubav i počinje na svijet gledati drugim očima.

Ne propustite ovu fantastičnu animiranu priču za sve generacije i ukrcajte se na nezaboravno putovanje prema jugu.

ULOGE: Boris Barberić, Daniel Dizdar, Mirela Videk

TRAJANJE FILMA: 91 minuta

Cijena ulaznice: 20 kn

Ulaznice će biti u prodaji na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa.

Facebook Image