Cabaret - koncert za žlice i gitaru

Predstava Teatra Exit i Kazališta Ulysses „CABARET - KONCERT ZA ŽLICE I GITARU“ gostuje u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa u srijedu, 17. studenoga u 19:30 sati.
cabaret 486

O PREDSTAVI:

Žlice & gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma. Svaka pjesma ima svoju priču i pozadinu i koliko god lepršavo i zabavno zvučale, svaka ima duboku poruku o svijetu u kojem živimo.

Radi se o autorskom projektu i angažiranoj predstavi u kojoj Mario Jovev i Nikola Nedić na iznimno duhovit i satiričan način progovaraju o problemima u društvu koji nas svakodnevno okružuju. Iako to rade dopadljivo i šarmantno, stihovi njihovih pjesama pogađaju u samu srž ozbiljnih problema kao što su korupcija, kriminal, kapitalizam i iseljavanje mladih iz Hrvatske, ali dotiču se pritom i tema iz svakodnevnog života.

Mentori: Rade Šerbedžija i Lenka Udovički

Igraju: Nikola Nedić i Mario Jovev

Cijena ulaznice: 50,00 kn

Prodajna mjesta:

•Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08-15 sati) - rezervacije na broj: 844-252;
•Na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa;

"Novo normalno" u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

Stand-up komedija “Novo normalno” LAJNAP komičara gostuje u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa u srijedu, 03.11. u 19:30 sati.
novo normalno 487

ŠTO JE NOVO NORMALNO?

Nova predstava LAJNAP komičara podsjetit će nas na sve stvari koje su se dogodile u zadnje vrijeme, a na koje smo već zaboravili. Nekad smo se gužvali u tramvajima, rukovali i maske nosili samo za maškare...
Kako je promjena uvijek inspiracija za nove ideje, LAJNAPovci su za vas pripremili 90 minuta najjačih fora o davnim danima prije nego nam je ova svakodnevica postala novo normalno.
Aleks, Saša, Vlatko i Goran podijelit će s vama doživljaje koje su preživjeli ovih turbulentnih godina i nasmijati vas forama o putovanjima, izlascima, druženjima s obitelji i prijateljima. Prisjetite se s njima kako je izgledalo staro nenormalno i uživajte u novom showu - Novo normalno!

Za vas nastupaju LAJNAPovi epidemiološki laici: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.


CIJENA ULAZNICE: u pretprodaji 50 kn, na dan predstave 60 kn

PRODAJA I REZERVACIJA ULAZNICA:
- Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08 do 15 sati) - rezervacije na broj telefona: 844-252
- Na dan predstave na blagajni kino dvorane sat vremena prije početka programa

Večer bosanskog smjehotresa u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

VEČER BOSANSKOG SMJEHOTRESA u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa u srijedu, 01. prosinca u 19:30h
bosanski smjehotres 487
Večer bosanskog smjehotresa je najbolja kombinacija stand up komedije i najboljih viceva, humoristična noć koju vam donose stopostotni bosanci Edin i Hazim.

Edin Adilović je doktor veterine ili kako se to u Bosni kaže - hajvan hećim.

Humorističkim aktivnostima se počeo baviti sasvim slučajno nakon objavljivanja prvog vica konj magarac i zebra 2017 godine i od tada je prisutan na nastupima po Bosni i Hercegovini, Srbiji i zemljama EU .

Hazim Mujčinović je akademski glumac, stand up komičar, ali ako spojite ta dva zanimanja u Bosni možete dobiti samo porno glumca. ... ustvari, saznajte više uživo .

Show Made in Bosnia by Hazim Mujčinović izvođen blizu 1000 puta na scenama i u klubovima

Večer bosanskog smjehotresa je konglomerat istinskog bosanskog humora, prepunog stvarnih događaja i likova kakve možete samo zamisliti, a sada uživo i doživjeti kroz nastup ovog dvojca u showu koji se ne propušta.


Cijena ulaznice: 50 kn
Rezervacija ulaznica:
rezervacije na broj 844-252
Prodaja ulaznica: na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa

Facebook Image