Nova hit komedija „Julijin balkon“ zagrebačkog Hit teatra gostuje u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa u ponedjeljak, 22.10. u 20 sati.
jbalkon 482   

Nakon hitova „Vlaška posla“ i „metODA za brak“ iz uvijek duhovitog i dosjetljivog zagrebačkog „HIT TEATRA“ stiže novi projekt, nastao prema ideji njegove osnivačice i voditeljice Matee Elezović-Brdar, komedija 'Julijin balkon' .

Predstava je pravo malo kazalište u kazalištu. Troje protagonista, glumac, glumica i redateljica dobili su zadatak na daske postaviti glasovito djelo W,. Shakespeara „Romeo i Julija“. No zbog njihovih privatnih života i različitih utjecaja raznih stvari ne uspijevaju napravit više od jedne scene. Tako u predstavi upoznajemo i hrpu drugih likova iz njihovih privatnih života koje ovaj trojac uvjerljivo glumi. Kreativni vjetar uzvitlao se do novih visina, a predstava u kojem gomila likova izaziva još veću gomilu suza, ali samo smijalica, i njihova začudna moć transformacije i zanesene glumačke igre, zadovoljit će apetite i najzahtjevnije publike.

Režija: Iva Srnec

Igraju: Ana Vilenica, Matea Elezović-Brdar, Mladen Kovačić

Cijena ulaznice: 40 kuna

Ulaznice će biti u prodaji na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa.

  • "SARMICA"-KAZALIŠNA PREDSTAVA
  • ČETVRTAK, 25.04. u 20h
  • VARAŽDINSKI KOMORNI ORKESTAR
  • PONEDJELJAK, 29.04. U 19:30h
Facebook Image