Predstava "Snježno kraljevstvo" u Dugoj Resi

Najavljujemo gostovanje kazališna predstava za djecu "Snježno kraljevstvo" u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa u nedjelju, 12. veljače u 11 sati!

sk 486

Predstava govori o snazi sestrinske ljubavi, istinskom prijateljstvu i trijumfalnoj pobjedi nad strahom i predrasudama.

Predstava obiluje glazbom i plesom te je u potpunosti prilagođena dječjem uzrastu s ciljem da se kroz interakciju glumaca i dječje publike postigne svojevrsna edukacija o važnosti međusobnog razumijevanja, uvažavanja, tolerancije i ljubavi.

Igraju:  Novak Tomić,  Danijela Mitić  Grbović,  Vladimir Tešović i Maja Matijević

Trajanje predstave: 45 minuta.

Cijena ulaznice: 20 kn

Ulaznice se mogu rezervirati ili kupiti u tajništvu Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa radnim danom od 8 do 15 sati (broj za rezervacije: 844-252) ili na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa.

Više o predstavi:

Radnja se odigrava u kraljevstvu Arendella u kojem dvije sestre, princeze, bivaju razdvojene uslijed čudnovatog slijeda događaja:
Princeza Elza, nakon što otkrije svoju moć da sve što dodirne pretvara u led, bježi visoko u planine gdje stvara svoje kraljevstvo. Njezina brižna sestra, princeza Ana i snjegović Olaf  kreću u potragu za njom. Tu potragu prekida, možda na prvi pogled istinska ljubav, princa Hansa, koji na sve moguće načine pokušava postati vladar kraljevstva i preuzeti Elsinu ulogu. U pomoć pristiže snjegović Olaf koji svojim dosjetkama i šalama uspijeva, na vrlo interesantan način,  spasiti Elsu i Anu od Hansovog zlonamjernog lukavstva.

  • DJEČJA PREDSTAVA
  • SUBOTA, 20.06. U 11h
  • KAZALIŠNE KOMEDIJE
  • 8. i 9. SRPNJA U 20h
Facebook Image