Predstava "Njuške" Teatra Exit 15.5. u Dugoj Resi

Najavljujemo gostovanje hit predstave Teatra Exit "Njuške" u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa, u nedjelju, 15.5. u 20 sati!
Riječ je o kazališnoj predstavi koja ruši sve barijere - sat i pol kazališta u njegovom najboljem izričaju!

 

Jeste li se ikada zapitali o čemu vaš pas razmišlja? I jeste li ikada svoj život usporedili s psećim? Pseći životi su jednako bogati i složeni kao i naši. Kao i mi, i oni komuniciraju o ljubavi, seksu, prijateljstvu, osveti, nasilju... U predstavi se pojavljuje petnaest psećih likova koji kroz monologe publici prenose svoje životne priče. Među različitim prikazanim pasminama nalaze se i sljedeći likovi: rotvajler s problemima u susjedstvu; stari mješanac koji otkriva ljubav u kasnijoj životnoj dobi; afganistanski hrt od kojeg se previše očekuje, iznimno uglađen i pomodan, koji je vrlo ponosan na svoje sposobnosti; policijski pas koji se bori protiv kriminala; hrvatski ovčar kojem su glavne okupacije problemi stočarskog života i kako održati stado na broju; ostarjeli, slijepi pas koji se morao suočiti sa smrću svog gazde te carinski bigl sa stavom. U konačnici, svi likovi odražavaju glavne preokupacije ljudskog bića. Njuške su jedinstvena mješavina humora, tragedije, oštrine, nježnosti i romantike.

IGRAJU: Enes Vejzović, Filip Križan, Janko Rakoš

Cijena ulaznice:
Slobodna prodaja - 50,00kn
Grupa firme (15+) -  40,00
Grupa škole (15+) -  35,00kn 

Prodajna mjesta:
•  Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08-15 sati) - rezervacije na broj 844-252
•  online: www.ulaznice.hr

Lajkajte FB stranicu Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa i osvojite ulaznice.
Lajkajte Facebook stranicu Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa i pošaljite poruku sa svojim imenom i prezimenom i tekstom "lajk_njuške" u naš inbox.
Dva najsretnija dobitnika u petak, 13.5. dobiti će po dvije ulaznice za predstavu.

 

  • DJEČJA PREDSTAVA
  • SUBOTA, 20.06. U 11h
  • KAZALIŠNE KOMEDIJE
  • 8. i 9. SRPNJA U 20h
Facebook Image