Stand - up komedija - Zovu nas BOSANCI

 

zovu nas bosanci 480

 

Zovu nas BOSANCI je novi stand up show BIS Comedy kolektiva u izvedbi Marka Dejanovića i Admira Šećkanovića. Riječ je o dvojici momaka koje svugdje, osim u Bosni i Hercegovini, identificiraju kao Bosance.

Vrijeme je da se nasmijemo, a tko na ovim prostorima može bolje nasmijati od Bosanaca? U srijedu 24.2.2021. od 20h u kino dvoranu u Dugoj Resi dolazi novi HIT show BIS Comedy kolektiva Zovu nas BOSANCI u izvedbi Marka Dejanovića i Admira Šećkanovića. Riječ je o dvojici momaka koje svugdje, osim u Bosni i Hercegovini, identificiraju kao Bosance...
 

Admir Šećkanović je rođen u Zagrebu kao druga generacija bosanskih imigranata. To mu se čuje u naglasku, ali ga promjer glave, ime i činjenica da je jedini musliman komičar u Zagrebu svrstavaju u Bosance.

 

Marko Dejanović je rođen u Banja Luci, ali je to tada bila Jugoslavija. Većinu života, kao pravi Bosanac, živi u Zagrebu. Kao etnički mješanac u BiH bi se morao svrstati u kategoriju “Ostali”, ali nije ostao nego nakon izbjeglištva došao u Zagrebu gdje može mirno živjeti kao bosanski “dotepenec”.

 

Sve mjere se poštuju, događaj HZJZ definira kao događaj niskog rizika, a BIS comedy ima 100% uspjeh u čuvanju zdravlja publike (0 zaraženih na našim predstavama).
 

Kako je to biti pravi Bosanac (živi van BiH), kako je to biti musliman komičar, etnički miješanac, izbjeglica, dotepenec, ali i kako je to biti Admir i Marko pričati će u ovom urenebesnom showu.
 
 
UPAD: 50Kn, 60Kn na dan izvedbe.
 
 
NAPOMENA: Show nije za mlađe od 16 godina.
 
 
PRODAJA: Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08 do 15 sati) - rezervacije na broj telefona: 047/844-252, preuzimanje rezerviranih ulaznica na dan na blagajni.
 
 
Na dan predstave na blagajni kino dvorane sat vremena prije početka programa preuzimanje rezerviranih i prodaja.
 
 
P. S. Za one koji ne uspiju upasti na "pravu stvar" u kino dvorani, bit će dostupan online event, tj. live stream i snimka predstave ovdje: http://bit.ly/BosanciOnline
 
 
Facebook Image