Kazališna predstava "Profesore dajte 2" u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

Kazališna predstava „Profesore dajte 2“ gostuje u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa u petak, 21. veljače u 19:30 sati.

profesore 486

Umjetnička organizacija „Tvornica smijeha“postavila je na scenu komediju jednog od najizvođenijih suvremenih komediografa Matka Elezovića predstavu „Profesore dajte dva“ u izvođenju mladog glumaca Matka Elezovića.

Predstava je već pri prvim izvođenjima priskrbila brojne pozitivne kritike, kako publike tako i kritičara.

O PREDSTAVI:

Kroz 60 minuta humora bliskog svim generacijama, glumac nas vodi u prostor i svijet svih onih veselih školskih događanja kojega smo sada ili nekad i sami bili svjedoci.

Što čini humorni svijet vezan za školski prostor?

Školski podvornik Joža koji se svađa s učenicima jer je umislio da je on stvarna vlast u školi.

Roditelj pomorac koji je slučajno svratio u školu i nikako se ne može pomiriti s činjenicom da njegov sin Marijanček jedan od najslabijih učenika u razredu.

Slijedi ga roditelj koji ima djece komada devet i kojem nikakve državne subvencije ne mogu pomoći da baš sva djeca imaju mobitel, računalo, dresove i sve ostalo što se danas traži od učenika.

Profesorica Jadranka na sto je muka jer od nje svi traže da bude neobjektivna - i učenici i roditelji.

Učenik Emir tog je dana dobio treću jedinicu i to iz povijesti i moli profesora da je ne upiše jer se predhodne dvije nisu ni osušile. Stalno ponavlja „pitajte me profesore znam sve“ , ali nikako da uvjeri profesora da je to istina.

 

Salve smijeha, aplauz nakon svake izmjene te ovacije publike na kraju predstave najbolji su pokazatelj uspješnosti predstave.


REŽIJA: Alen Čelić

TEKST: Matko Elezović
DRAMATURGIJA: Matko Elezović

GLUMI: Matko Elezović


Cijena
ulaznice: 40,00 kn
Prodajna mjesta:

Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08-15 sati) - rezervacije na broj 844-252
Na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa

 

Facebook Image