KAKO?...I ZAŠTO UBITI MUŽA?

hit komedija u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

 

KAKO?... I ZAŠTO UBITI MUŽA?“

 

U nedjelju 09. listopada hit komedija  u kino dvorani Duga Resa s početkom u 19 sati

 

U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti da pronađu na koji tip muža su osuđene, s podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena.

 

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik ,,Kako i zašto ubiti suprugu”. Naime autor ovog dela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, posle čega je usledio i priručnik namenjen damama.

 

Za WEB 480

 

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku u svim dvoranama.

 

Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, a izmedju ostaloga ima zapaženu ulogu u zabavno glazbenom igranom programu „Čađava mehana“.

 Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević. Poznata glumica i TV voditeljica.

 Redatelj predstave je Radomir Rade Vukotić. 1971. godine upisuje fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu u klasi Predraga Bajčetića. Po diplomiranju 1975. godine postaje stalni član Pozorišta na Terazijama.

Radio je kao asistent režije velikim jugoslavenskim rediteljima: Soja Jovanović, Želimir Orešković, Radoslav Dorić, Aleksandar Đorđević. 1990. godine otvara prvu umjetničku radionicu za pozorište, film, radio i televiziju PRIZOR u bivšoj Jugoslaviji.

 

Glume: Nataša Aksentijević i Pedja Damjanović

Režija i adaptacija: Rade Vukotić

Produkcija: Duško Srijemac

 

Ulaznice / 70,00 kn / 9,29 eur / Fiksni tečaj konverzije 7,53450 eur

 

Rezervacija ulaznica na 047 / 844 252

Kupnja u uredu POU svaki radni dan 8 - 12 sati

Kupnja na dan predstave na blagajni od 18 sati

"Realisti" u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

Predstava Teatra Exit „Realisti“ gostuje u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa u ponedjeljak, 09.05. u 19:30 sati.
realisti 488

Svijet srlja u propast, a ljudi u šoping-centre.
Reality show postaje stvarniji od vijesti. Tražimo poslove tamo gdje ih nema, a samo su smrt i kredit neizbježni.
Nepodnošljiva lakoća površnosti dopušta nam misliti da možemo ostvarivati svoje snove bez imalo uloženog truda ili resursa bilo koje vrste.
Diskriminacija, predrasude, neprilagođenost, narušeni raznovrsni međuljudski odnosi.
Realisti nam kroz smijeh govore o kaotičnoj realnosti i apsurdnostima vremena u kojem živimo u maniri kabareta kroz parodiju i glazbene komentare.

Režija: Matko Raguž
Igraju:
Domagoj Ivanković, Nika Ivančić, Nikola Nedić, Rok Juričić, Fabijan Komljenović

Cijena ulaznice: 50,00 kn

Prodajna mjesta:

•Tajništvo Učilišta (pon-petod 08-15 sati) - rezervacije na broj: 844-252;
•Na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa;


Iz medija:

”REALISTI” ISPRAĆENI STAJAĆIM OVACIJAMA
”Teatar Exit ima  novu hit-predstavu – Realiste, kabare kojem se može predvidjeti ‘sudbina’ primjerice Njuški ili do sada nedostižnih Kauboja, definitivno najvećeg hita ovog kazališta. Subotnja premijerna publika ispratila je Realiste stajaćim ovacijama. I bilo je zasluženo, zbog nevjerojatne glumačke energije koja se vratila u kazalište koje od svojih početaka inzistira na glumačkoj izvrsnosti. Tekst Jure Karasa, nije nepoznat zagrebačkoj kazališnoj publici, jer Realiste smo gledali na Danima satire, štoviše – u izvedbi SNG Nova Gorica i u režiji Tijane Zidajnič, bila je to i pobjednička predstava Dana satire 2019. godine. Ovi zagrebački, exitovski “Realisti” su čak i bolji od toga. Možda su i najbolja stvar koja nam se mogla dogoditi u ovim crnim vremenima, predstava u kojoj publika uživa, smije se od početka do kraja, ali smije se na vlastitom sudbinom i nadasve pametnim prikazom naše stvarnosti. Redatelj Matko Raguž i koreografkinja Ksenija Zec stvorili su okvir za glumačke akrobacije i nevjerojatnu zajedničlu igru petoro mladih glumaca. Oni su: Domagoj Ivanković, Nika Ivančić, Nikola Nedić, Rok Jurčić i Fabijan Komljenović.”
Bojana Radović (Večernji list)

Best of Saša Turković - stand up comedy show u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

BEST OF Saša Turković -stand up comedy show - po prvi puta nastupa kod nas solo, pa ne propustite poslušati 90 minuta njegovih fora!!!!
Pučko otvoreno učilište Duga Resa
Petak, 29.4., 19:30h

st 484

TKO JE SAŠA TURKOVIĆ?
“Iako se uvijek šali na račun svojih godina kao najstariji član LAJNAP COMEDY kolektiva, fore naoko ozbiljnog poslovnog i obiteljskog čovjeka u finjak odijelu definitivno nisu zastarjele. Saša je komičar koji suvereno vlada pozornicom kao da se na njoj rodio, dok publici ne ostavlja vremena uzeti daha ni na tren opustiti mišiće od smijeha.
 Njegov bi humor najvjernije opisala kao britak, inteligentan i autentičan, a inspiraciju za svoje komične ispovijesti crpi iz bogatog (i dugog!!!) obiteljskog i poslovnog života (otac čak troje djece, a suprug tek jedne žene). Iako na prvu odaje dojam finog, zrelog gospodina iz susjedstva koji koliko je god moguće odolijeva psovkama i vulgarnostima omiljenima u stand up miljeu, kod ovog stand up komičara ipak neće ostati kratkih rukava niti oni koji vole zločkaste, sarkastične i crnohumorne fore.
Sašini su nastupi ležerni, a opet dinamični; on vješto prelazi iz jedne teme u drugu ne zanemarujući ukus i teme kako mlađe publike, tako i one starije koja će se prepoznati i poistovjetiti s mnogim zgodama koje je Saša u životu proživio i kojima se sada s odmakom i sam grohotom smije (u sebi, naravno)”.
Izv.prof.dr.sc. Irena Sever Globan, komunikologinja


INFORMACIJE O ULAZNICAMA

CIJENA ULAZNICE: u pretprodaji 50 kn, na dan predstave 60 kn

PRODAJA I REZERVACIJA ULAZNICA:
- Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08 do 15 sati) - rezervacije na broj telefona: 844-252
- Na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa

Vidimo se!:-)

Facebook Image