"Šuma Striborova" i "Kako je Potjeh tražio istinu" u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

Bajkoviti klasik Priče iz davnine s pričama “Šuma Striborova” i “Kako je Potjeh tražio istinu”, naše najveće spisateljice za djecu Ivane Brlić Mažuranić, gostuje u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa ove nedjelje, 19.12. u 17:00h.
price iz davnine 486

Predstava je namijenjena djeci svih uzrasta, a osmišljena je na način da kod djece pobudi ljubav prema čitanju, lektiru učini zabavnom i vrati djeci interes prema klasicima književnosti.

Cijena ulaznice: 25 kn

Prodajna mjesta:
•Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08-15 sati) - rezervacije na broj: 844-252;
•Na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa

Dječja predstava "Sunce djever i Neva nevičica" u Pučkom otvorenom Učilištu Duga Resa

Dječja predstava kazališta Mala scena “SUNCE DJEVER I NEVA NEVIČICA” gostuje u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa u nedjelju, 12.12. u 17:00h.
mala scena 487

Uz čudesnu glazbu i nesvakidašnje rekvizite, svima dobro poznata priča Ivane Brlić Mažuranić pretvorit će se u uzbudljivu, napetu avanturu u kojoj gledatelj ima priliku biti junak/junakinja i sudjelovati u radnji.

Našu ćete Nevu, koju priča Buga Marija Šimić, slušati bez daha, nasmijat će vas, uzbuditi, a vjerujemo i promijeniti pogled na čitanje priča.

Predstava je namijenjena djeci od 8 godina naviše.

Predstava traje 45 minuta.

Cijena ulaznice: 25 kn

Prodajna mjesta:
•Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08-15 sati) - rezervacije na broj: 844-252;
•Na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa

Nagrade:

Buga Marija Šimić osvojila je Nagradu hrvatskog glumišta u kategoriji "najboljeg glumačkog ostvarenja u predstavama za djecu ili lutkarska predstava - ženska uloga" za uloge u predstavi "Sunce djever i Neva Nevičica!"

Buga Marija Šimić osvojila je nagradu "Nevenka Filipović" za najbolje glumačko ostvarenje u predstavama za djecu i mlade na 28. Festivalu glumca!

Ivica Šimić osvojio je Nagradu za najbolju režiju za predstavu "Sunce djever i Neva Nevičica" na Malom festivalu, prvom virtualnom festivalu u Hrvatskoj!

Buga Marija Šimić dobila je Nagradu za najbolju glumicu za uloge u predstavi "Sunce Djever i Neva Nevičica" u režiji Ivice Šimića na 7. Festivalu dječje umjetnosti FEDU u Sarajevu! 

Stand up "fajt" - "Kaj bre" u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

Stand up “fajt” “Kaj bre” u ponedjeljak, 13.12. u 19:30 sati u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa
kaj bre 486
Stand up „fajt“ simboličnog naziva “Kaj bre?” spoj je best of stand up fora s naglaskom na hrvatsko-srpske odnose.

Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između našeg i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a i prošlo je više od 20 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas.
Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić - Stand up Komičar (SRB) su oboje bili u pionirima i samim time odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom showu.

Veselimo se dolasku i vidimo se uskoro!:-)
Mjesta su ograničena radi mjera pa rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme.

Ne propustite show koji je rasprodao svaku dvoranu gdje se održao, te show kroz koji ćete se nasmijati do suza uz nostalgiju te pogled na bolju budućnost! 

Cijena ulaznice: 50 kn

Prodajna mjesta:
•Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08-15 sati) - rezervacije na broj: 844-252;
•Na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa

Facebook Image