Galerija Gaudeamus 1 480

"Vernissage" -  humanitarna izložba "Lichter - Bilder - Schau"

 

Internacionalnom izložbom koja će se održati 15. rujna 2021. godine s početkom u 19 sati u Demokratskom rasadniku Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa, nastavlja se tradicija Lichter-Bilder-Schau u svrhu humanitarne pomoći potrebitima.

Ove godine pomoć ide neprofitnoj organizaciji udruga Krijesnica iz Zagreba koja se brine za djecu sa malignim oboljenjima te skrbi o smjestaju roditelja koji su u posjeti svojoj bolesnoj djeci.

Osim što je izložba fizicka biti će i u digitalnom obliku digitalna. Preko projektora projecirat ce se za vrijeme otvorenja izložbe  slike umjetnika-sudionika.

Uz poznate likovne umjetnike iz ULAK-a Karlovac, svoja djela predstavit umjetnici iz LBS Bjelovar i LBS Duga Resa te gosti iz LBS Stuttgart, a poseban gost izložbe je udruga Europa Club Stuttgart koja ce doci na izložbu sa svojim predstavnicima.

 

Moto izložbe je : "Likovni susret u Dugoj Resi"

Pozivnica za internacionalnu izlozbu Lichter-Bilder-Schau u Dugoj Resi 480

U utorak, 1. prosinca u 19 sati u Demokratskom rasadniku Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa upriličit će se otvorenje skupne izložbe likovnih radova pod nazivom “Radosno Ga iščekujemo”.
izlozba radosno 483

"Božić je vrijeme darivanja, stoga izlagači daruju ovu izložbu slika, svjesni vremena u kojem se nalazimo.
Vremena gdje je druženje ograničeno, a grljenje nepreporučljivo - vremena koje želimo da čim prije prođe iz trajanja i iz sjećanja.
No Božić je Božić - slavimo Isusov rođendan i dijelimo međusobno radost, radost darivanja" poruka je Vesne Brezović u ime izlagača.

 

Facebook Image